top of page

Inschrijven voor bachelorstudenten

Ipso Facto is de studievereniging voor studenten die de bachelor Internationale Ontwikkelingsstudies (BIN), Communicatie & Life Sciences (BCL) of de masters International Development (MID) of Development and Rural Innovation (MDR) studeren. Wij zijn een studievereniging, door studenten en voor studenten.

Door je bij ons aan te sluiten, kunnen we je vertegenwoordigen binnen de WUR en kun je deelnemen aan de verschillende sociale en educatieve activiteiten die we voor onze leden organiseren. Zo organiseren we borrels, excursies, feesten, filmavonden, een benefietweek, gala en natuurlijk onze legendarische weekenden zoals het liftweekend en het eerstejaarsweekend! Als lid van onze vereniging ontvang je ook ons eigen magazine; de ​​In Facto. Deze vol staat met interessante artikelen over zowel de vereniging zelf als de studiegebieden. 

Ben jij een enthousiast, creatief, organisatorisch? Wilt je ons helpen bij het organiseren van deze activiteiten? Voel je vrij om ook lid te worden van een commissie of van het bestuur!

Bachelor studenten kunnen lid worden van Ipso Facto voor slechts € 11 per jaar, een lidmaatschap voor masterstudenten is gratis. Je lidmaatschap is geldig totdat je je per e-mail uitschrijft. De lidmaatschapsbijdrage van € 11 wordt per studiejaar betaald. Uitschrijven voor het nieuwe academische jaar moet vóórdat het nieuwe jaar begint. Tijdens de rest van het jaar kan je je ook uitschrijven, maar wij kunnen je dan je geld niet teruggeven voor het huidige jaar.

Stel ons zo snel mogelijk op de hoogte als een van de onderstaande gegevens verandert. Als je om deze of andere reden contact wilt opnemen met het bestuur van Ipso Facto, kan je een e-mail sturen naar bestuur.ipso-facto@wur.nl. Tijdens werkdagen is het bestuur ook te vinden in het Ipso hok (kantoor) tussen 12:00 - 14:00 uur. Hier ben je altijd welkom! Het is te vinden in de kelder van de Leeuwenborch, kamernummer K120.

Vul onderstaande gegevens in om je in te schrijven. Bedankt voor je inschrijving en tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Ipso Facto

Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een van onze commissies? Dan ontvang je hier een mail over!
Bevestig de volgende dingen en maak je inschrijving compleet!

Thanks for submitting!

bottom of page